Over beeHosted

Hoi, wij zijn beeHosted. Opgericht in augustus 2019 door vakmensen uit de hostingbranche die een open, eerlijk en vernieuwend hostingbedrijf neer willen zetten. Gevestigd in het mooie Twente. Met servers in Amsterdam, Eindhoven en Enschede zorgen wij dat veel (Nederlandse) websites elke dag bereikbaar zijn.


Onze missie
Wij willen hosting makkelijk maken. Iedereen moet zijn of haar website kunnen hosten. Ondanks dat wij grote techneuten zijn proberen wij technische vaktermen te voorkomen. Zo begrijpt iedereen elkaar. Met onze technische kennis en jouw expertise in de branche zorgen wij dat jouw website of applicatie altijd en overal bereikbaar is.


Altijd de nieuwste techniek
Wij zijn echte nerds wat betreft techniek. Continu weer proberen wij te innoveren. De wereld van techniek draait sneller dan ooit te voren (niet letterlijk natuurlijk, dat zou niet best zijn) maar je begrijpt het wel. Onze producten blijven vol nieuwe snufjes zitten, ook als je al klant bent. Je blijft profiteren van de nieuwste technieken.


Jij bent koning (of koningin natuurlijk)
Wij doen dit voor jou. Jij wilt beginnen aan een geweldig online avontuur. Wij gaan jou daar bij helpen. De online wereld is ongelooflijk groot. Veel providers smeren je een pakket aan die je nooit helemaal gebruikt. Wij denken vanuit jouw belangen en willen je echt het allerbeste aanbieden.


Gewoon lekker nuchter
Onze roots liggen tenslotte in het mooie Twente. Wij houden van een gewone persoonlijke touch. We zijn uiteindelijk allemaal mensen. Daarnaast zijn wij ook benieuwd wat jij doet en maken we graag eens een keer een babbeltje met je. Gewoon, omdat het kan. Dus bel ons gerust op 0541 796 544.

Pas wel op: zodra je over nieuwe technische snufjes begint dan kan je wel even aan de lijn hangen bij ons.
Je bent gewaarschuwd 😉


Heb jij een goed idee?
Innoveren is geweldig, maar goede ideeën komen niet zo uit de lucht vallen. Sterker nog: jij als klant weet het als geen ander. Mis jij iets in onze pakketten? Stuur ons een berichtje of bel even. Op deze manier blijven wij altijd innoveren en houden we elkaar scherp.