We vinden het erg jammer dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Wij proberen jou in alle gevallen het beste aan te bieden. Weet je zeker dat wij jou niet ergens mee kunnen helpen?

Niet goed? Geld terug, zonder gezeur.
Bij beeHosted zijn wij zeker van onze diensten. Zo zeker dat als je binnen 30 dagen toch niet tevreden bent, jij je geld gewoon terug krijgt. Zonder gezeur. Dit is voor al onze diensten van toepassing, behalve domeinnaamregistraties. Deze kunnen niet ongedaan worden gemaakt.

Heb je een dienst bij ons afgenomen maar wil je deze toch niet meer gebruiken? Dan kan je ons een e-mail sturen naar support@beehosted.nl. Wij behandelen jouw verzoek via de e-mail.

Geef aan welke dienst jij wilt laten stopzetten. Na het ontvangen van een e-mail zeggen wij deze dienst meteen op en verwijderen wij alle gegevens van het hostingpakket. Deze zijn achteraf ook niet meer op te vragen, zorg dus dat je belangrijke gegevens hebt overgezet naar je eigen computer.

Bij het annuleren van een dienst binnen 30 dagen en na contact via support@beehosted.nl brengen wij geen kosten in rekening.